Shoplog!

Een shoplog dus. Begin deze week heb ik de kinderbijslag “vast uitgegeven” aan wat nieuwe kleertjes voor Kenzie. Baby’s groeien als kool en dus vind ik het belangrijk om alvast een maatje groter in de kast te hebben hangen. Ze heeft net een groeispurtje gemaakt en ineens kwam ik wat tekort (naar mijn mening). De kleertjes die ik heb hangen zijn allemaal veel te groot of veel te zomers. Hoewel het aankomende week nog wel mooi weer blijft, is de Nederlandse zomer simpelweg niet te vertrouwen. Hoor je mijn smoesjes om te shoppen? Tijd om te gaan winkelen.

En ik hou helemaal niet van winkelen; ik bestel vrijwel alles online. Lekker makkelijk vanachter je computer vandaan. Maar ik had nog een leuke cadeaubon van de Prenatal liggen en die kun je (jammer genoeg) niet online inwisselen. Hop, naar de stad dus! Owen vind de bus geweldig dus het vervoersmiddel was ook al snel gekozen.

In mijn eerdere blog heb je kunnen lezen dat ik vind dat er voor sommige baby en kinderkleding veel te veel geld wordt gevraagd. Prenatal vind ik persoonlijk ook al aan de prijzige kant maar ik had dus die cadeaubon én er was sale! 2 Vliegen in één klap. Maar zoals gewoonlijk vind ik niks wat in de sale is leuk en kom ik toch bij de niet afgeprijste artikelen uit. Bij aankomst bleek de winkel nog gesloten waarop ik met beide kids ´s ochtends om 09.45u al in de zon op het terras belandde. Even wat gedronken en om 10.15u zijn we weer terug naar de winkel gelopen waar ik al meteen heel veel leuke dingetjes zag hangen.

IMG_5142

Bovenstaand truitje dus. Ik ben dól op polkadots! Vraag me niet waarom. I just love ´em.
Deze was toevallig wél in de sale. Yes! Afgeprijsd van € 7,99 voor € 5,00. Deze moest en zou dan ook mee. Voor Kenzie heb ik hem in maat 68 gekocht.

Toen viel mijn oog op onderstaand truitje. De kleur is dus een beetje zeegroen-ish. Op de eerste foto zie je het niet zo maar op de tweede foto komt de kleur beter tot zijn recht.
Prijs? € 7,99. En omdat het een niet zo super warm stofje is nam ik hem mee in maat 62.

Bij deze truitjes hingen wat effen broekjes, maar ook wat gestreepte broekjes. Streepjes en stipjes zijn mijn ding dus werd het dit broekje met streepjes voor € 9,99. Ook in maat 62.

Vervolgens draaide ik me om en zag ik deze super awesome jumpsuit hangen.
Hij valt gigantisch groot uit; het bovenlijfje van maat 62 kwam overeen met 74 dus heb ik hem in 56 gekocht. Het is van lekkere dikke stof gemaakt en dus ideaal voor de koude dagen. Wel vond ik hem aan de dure kant; € 16,99. Maar ik vond hem te leuk om te laten liggen.

Als laatste heb ik nog een roze legging in maat 62 gekocht. Die was dan wel weer in de Sale. Hij had een rode sticker wat betekende dat er 50% korting van de oorspronkelijke prijs van € 4,99 af ging.

IMG_5144

Totaal kwam het bedrag op € 41,00 en centen uit. Met aftrek van de bon hoefde ik dus nog maar € 26,00 te betalen. Best goed gedaan, vond ik!

Later wees iemand me op de website van Kiabi . Ik nam direct een kijkje en zag meteen dat dit zeker wel een shop is waar ik vaker wat ga bestellen. Zoveel leuks voor een heel zacht prijsje! Mijn online “tactiek” is om alles in mijn winkelwandje te gooien wat ik ook maar enigszins leuk vind om daarna te gaan kiezen welke items ik nu echt in de kast wil hebben.

Als eerst zag ik onderstaand shirtje staan voor, hou je vast, € 2,00!  Hou op schei uit! Intassen die handel! Geel kun je verrassend genoeg met veel kleuren combineren. Ik heb hem genomen in maat 68.

IMG_5125

We blijven nog even in de € 2,00 range want ook dit truitje kostte maar zo weinig. Het is echt prima kwaliteit en heerlijk zacht. Deze heb ik in maat 62 genomen.

IMG_5127

Denim is tegenwoordig ook weer helemaal hip. Je kunt het combineren met van alles en nog wat en het is stoer en meisjesachtig tegelijk als je het combineer met bijvoorbeeld een haardbandje. Dit blouseje met drukknoopjes (gewone knoopjes begin ik niet meer aan) kostte € 10,00 en heb ik in maat 62 gekocht. 3/4 Mouw ervan maken kan makkelijk en staat nog leuk ook.

Leuk met bijvoorbeeld deze legging eronder voor slechts € 4,00. Kan eigenlijk onder alle truitjes die ik bij Kiabi heb gekocht.

IMG_5118

Ik vond ook dat ik een jurkje voor Kenzie moest hebben. Er was er eigenlijk maar 1 die ik leuk vond, namelijk deze blauw met gouden stippen. Hij is gemaakte van badstof dus heb hem in maat 68 gekocht zodat ze er in de winter profijt van heeft.
Hij kostte maar € 9,00.

En dan moet je er natuurlijk ook nog wat onder. Deze treggings kostten beide € 5,00 per stuk. De gele heeft ook gouden stipjes. Beide zijn ze maat 68.

And last but not least was er nog een leuke aanbieding met betrekking tot de maillots; 3 halen 2 betalen. Omdat je er daar (schijnbaar) niet genoeg van kan hebben heb ik een zwarte, een grijze en een gele gekocht. Voor alle 3 was ik € 6,00 kwijt. En er zal waarschijnlijk nog genoeg bij komen wat erop kan. De maten vond ik wel wat verwarrend voor een nieuwbakken meisjes moeder; deze werden namelijk aangeduid in, zo bleek, de afmetingen van de voetjes. Ik heb gekozen voor maat 15-16; wat overeen zou moeten komen met 0-6 maanden. Nu ik ze zo vast heb zou dat goed kunnen kloppen dus goed gekozen!

IMG_5133

Totaal was ik bij Kiabi € 43,00 kwijt.

Ik heb dus aardig was leuks bij elkaar kunnen kopen voor een totaalbedrag van nog geen € 70,00. Best goed gedaan dacht ik zo! Maar het is natuurlijk nog niet genoeg. Ik zal dan ook vast nog wel meer kopen. Ook voor Owen moeten er nog winterkleren worden gekocht. Heel vervelend.. Vooral vanuit je luie stoel 😉

Zijn jullie ook al aan het inkopen voor de winter?

2 Replies to “Shoplog!”

  1. Ik heb al een boel maar moet dus even kijken wat precies aangevuld moet worden. Blijf het wel lastig vinden want hoe snel groeien ze? Milo zat heel lang in 50 en nu dan in 56 maar heb dus best al wat 62 en 68 liggen.. Ook met korte mouwen. Dus hopen op een warmere nazomer 🙈

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s